Warhammer start

Börja med Warhammer 40K eller Age of Sigmar.

Warhammer, vart ska man starta? Warhammer 40000 eller Age of Sigmar? Som tur är finns det idag start set för dom båda Warhammer-systemen. Så var det inte i början för dryga 35 år sedan. Då fanns det inte heller start set för din som vill komma igång med den andra delen av spelen, målning av miniatyrerna. Här presenterar vi några av de start-set som finns. Reglerna i Warhammer 40K och Age of Sigmar är lika varandra. Det du ska fundera över är om du vill utkämpa dina slag i en mörk fantasyvärld eller en ännu mörkare framtid.

Warhammer 40000 Start Set

Warhammer start - https trade.games workshop.com assets 2020 03 Adepta Sororitas - 1 -

Dessa startset till Warhammer 40K innehåller allt man behöver för att börja själva spelandet. Space Marines miniatyrer som skall slåss mot Necron miniatyrerna. I boxen kommer också regler för att strida samt en spelmatta och enklare terräng. Reglerna är väldigt basic och gjorda för nybörjare. Vill man gå vidare så rekommenderas att man köper den större regelboken. 

Warhammer 40000 Paint Sets

En av dom roligare delarna med Warhammer-spelen är själva målandet av miniatyrerna. Det kan kännas överväldigande innan man inser att man faktiskt målar för sig själv. Man vill helt enkelt att enheterna ser riktigt bra ut och man behöver bara göra sitt bästa. Det finns idag färdiga färgset till detta. De start set som finns riktar in sig på Space Marines: Ultra Marines eller Necron Warriors. Det är dessa två styrkor som är med i start seten innan på denna sida. Antingen köper man den ena av de två styrkornas färgset, eller så köper man den kombinerade, som har färger till både Space Marines och Necron. Fördelen med dom specialiserade seten är att man även får med extra miniatyrer.

Warhammer 40000 böcker

Regelböcker, startset och Codex till Warhammer 40K.

Warhammer 40000 Start Collecting Series

Start Collecting-serien är en bra start när du börjar bygga upp din armé. 

Warhammer start - https trade.games workshop.com assets 2019 09 AOS 2 - 2 -

Warhammer Age of Sigmar Start Set

Dessa startset till Age of Sigmar innehåller allt man behöver för att börja själva spelandet. Stormcast Eternals miniatyrer som skall slåss mot Nighthaunt miniatyrerna. I boxen kommer också regler för att strida samt en spelmatta, enklare terräng samt tärningar. Reglerna är väldigt basic och gjorda för nybörjare. Vill man gå vidare så rekommenderas att man köper den större regelboken. 

Warhammer Age of Sigmar Paint Sets

En av dom roligare delarna med Age of Sigmar är själva målandet av miniatyrerna.  Det finns idag färdiga färgset till detta. De start set som finns riktar in sig på Stormcast Eternals eller Nighthaunt. Det är dessa två styrkor som är med i start seten innan på denna sida. Antingen köper man den ena av de två styrkornas färgset, eller så köper man den kombinerade, som har färger till både Stormcast och Nighthaunt. Fördelen med dom specialiserade seten är att man även får med extra miniatyrer.

Warhammer Age of Sigmar böcker

Regelböcker och Battlethome till Warhammer Age of Sigmar.

Warhammer Age of Sigmar Start Collecting

Start Collecting serien är en bra start när du börjar bygga din armé. Prisvärda arméer till Warhammer Age of Sigmar.