Bästa Sällskapsspelen 2021

Dom bästa familjespelen 2021!

Här listar vi de bästa familjespelen 2021. Vi har inte lagt spelen i någon speciell ordning, men en sak kan vi garantera: alla är väldigt bra. Inget trams hamnar på denna sida.

Bästa Sällskapsspelen 2021 - box patchwork dummy spel svenska - 1 -

Patchwork

Mycket populärt spel för två personer som trots det lite speciella temat är både roligt, enkelt och utmanande. Köp lappar för dina knappar och skapa dig, genom typisk tetris-stil, den perfekta tygduken.


Läs mer

Bästa Sällskapsspelen 2021 - box the mind nordic 2 - 2 -

The Mind

The Mind är det geniala, beroendeframkallande och löjligt roliga spelet som alla surrar om. Hur vet du vad som finns i någons händer utan att prata? 


Läs mer

Bästa Sällskapsspelen 2021 - terraforming mars svenska spel hihopia front - 3 -

Terraforming Mars

Terraforming Mars – det svenska succéspelet där olika utvecklingsföretag tävlar om att göra den röda planeten beboelig, genom att använda innovativ teknik och spendera stora summor pengar!


Läs mer

Bästa Sällskapsspelen 2021 - box tiny towns engelska spel - 4 -

Tiny Towns

I Tiny Towns tävlar spelarna om att bygga den mest fantastiska staden. Varje speltur väljer spelaren som är ”Byggmästare” en specifik typ av resurs som ska produceras till alla spelare.


Läs mer

Bästa Sällskapsspelen 2021 - chronicles of crime spel hihopia - 5 -

Chronicles of Crime

London, nutid. Du har precis lämnat polischefens kontor. En kropp har hittats i Hyde Park, och den otålige poliskommissarien har gett dig i uppdrag att utreda händelseförloppet.


Läs mer

Bästa Sällskapsspelen 2021 - box tapestry spel engelska - 6 -

Tapestry

Skapa civilisationen med den mest intressanta historien, börja i början av mänskligheten och fortsätt ända in i framtiden.


Läs mer

Bästa Sällskapsspelen 2021 - nar da da spel original 1 - 7 -

När då då?

I ”NÄR DÅ DÅ?” turas 2-8 spelare om att ta kort och bilda en tidslinje med tio olika händelser från tideräkningens början fram till idag.


Läs mer

Bästa Sällskapsspelen 2021 - box lift off spel engelska 1 - 8 -

Lift Off

Race for Space är i full gång! Vi gör stora framsteg med teknikerna för att leverera astronauter och rymdklara maskiner, för att optimera uppskjutningsförhållanden och naturligtvis för att utforma dom så efterfrågade raketerna. 


Läs mer

Spel till kampanjpriser!