Frakt & Leverans

Leveranstid 1-3 dagar

Vi skickar paket med PostNord eller DHL, beroende på storleken på paketet. Normalt sett får du hämta paketen hos ombud, på grund av storleken på paketen. Om beställd vara finns i lager är leveranstiden 1-3 arbetsdagar. Vi skickar alltid dina spel så fort vi kan.

Fraktpris 49:-

Vårt fraktpris ligger på 49kr inom Sverige, oavsett storlek på försändelsen. Om du handlar för mer än 899kr i Sverige står vi för frakten. Vi säljer eller skickar i dagsläget inga varor utanför Sverige. Fraktkostnaden tillkommer när du går till kassan.

Danmark: Fraktpris till Danmark är 99kr. Vi skickar tyvärr inte till Grönland eller Färöarna.

Finland: Fraktpris till Finland är 99kr. Vi skickar tyvärr inte till Åland.

Embalagepolicy

Det kan vara så att du får dina spel i en “begagnad kartong”. Bli inte rädd, innehållet är rent och nytt! Vi försöker bara använda kartonger vi får in i så stor omfattning som vi kan. För miljön helt enkelt.

Du kan själv hämta varorna på vårt lager i Strömstad för att slippa fraktkostnaden, då krävs att du kontaktar oss och avtalar en tid.

 

Fraktskador måste anges i samband med och innan varan kvitterats ut hos ombudet. Är emballaget oskadat men varan skadad måste detta anmälas, utan fördröjning till speditören. Hör därefter av dig till oss med reklamationens ärendenummer.

Frakt & Leverans - 1 -