Meny Stäng

Leverans 1-3 dagar

Vi skickar paket med DHL. Normalt sett får du hämta paketen hos ombud, på grund av storleken på paketen. Om beställd vara finns i lager, är leveranstiden 1-3 arbetsdagar, förutsatt att du bor i Sverige. Danmark & Finland kan ta några dagar till. Vi skickar alltid dina spel så fort vi kan.

Fraktpris 59:-

Vårt fraktpris ligger på 59kr inom Sverige, oavsett storlek på försändelsen. Vi säljer eller skickar i dagsläget inga varor utanför Sverige. Fraktkostnaden tillkommer när du går till kassan. Fraktpris för Finland & Danmark ligger på 99:-. Fraktpris för Norge ligger idag på 189:-.
Om du handlar för mer än 799kr i Sverige står vi för frakten.

Embalagepolicy

Det kan vara så att du får dina spel i en “begagnad kartong”. Bli inte rädd, innehållet är rent och nytt! Vi försöker bara använda kartonger vi får in i så stor omfattning som vi kan. För miljön helt enkelt.

Du kan själv hämta varorna på vårt lager i Strömstad för att slippa fraktkostnaden, då krävs att du kontaktar oss och avtalar en tid.

Fraktskador måste anges i samband med och innan varan kvitterats ut hos ombudet. Är emballaget oskadat men varan skadad måste detta anmälas, utan fördröjning till speditören. Hör därefter av dig till oss med reklamationens ärendenummer.