Terraforming Mars Turnering i Strömstad!

Nu är det äntligen dags att sprida lite värme i höstmörkret. Den sista lördagen i oktober kör vi en casual Terraforming Mars-turnering på Skagerack. Alla är självklart välkommna! Det enda krav är att du kan reglerna och att du har en trevlig afton. Vi begränsar antalet deltagare till 24 personer. Första omgången blir det 6 bord med fyra spelare, därifrån går varje etta och två vidare till omgång två som består av tre bord. Från dessa tre bord går varje etta vidare samt den tvåa som har mest poäng. Svårare än så är det inte. 

Anmälan

Vi gör detta så enkelt vi kan. Maila bara info@hihopia.com och berätta vad ni heter och hur många ni kommer. Det går även bra att anmäla er i spelbutiken Hihopia på Karlsgatan 16. Detta event är till självkostnadspris på 100kr som betalas med swish eller kontanter på plats. Det är en liten turnering så det finns endast 24 platser, så här är det först till kvarn…

Covid-19

Vi vet alla vad det är, och ingen vill få det. Så under inga omständigheter kommer man till denna turnering med symptom av något slag. Vi tillhandahåller handsprit, sitter på behörigt avstånd kring borden och gör allt vi kan för att inte någon skall bli smittad. Det finns gott om plats i lokalen så vi behöver inte trängas. Stay safe.

Vilka står bakom turneringen?

Vi som jobbar med att få detta att existera är Strömstads Brädspelssällskap, Spelbutiken Hihopia, Papagoja Creative, Strömstad Kommun och Brädspel.se.

Hur länge är det kvar egentligen?

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder